Zimske rukavice za motorcikliste L veličina

13 pregleda
0 želi ovaj predmet

Zimske rukavice za motorcikliste L veličina

Cena: 3.500 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

BoleSivi

(170)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

194 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

✿ TOPLOTA ZIMA: vodootporne rukavice, rad sa ekranom osetljivim na dodir, školjka za šaku, dvoslojni vodootporni dizajn, može sprečiti ulazak vode u snežnim i kišnim danima, spoljna Taslan vodootporna tkanina, unutrašnja vodootporna membrana sa visokom propusnošću.
✿OSJETLJIV EKRAN NA DODIR BEZ VREMENSKE RAZLIKE: Donesite zadovoljstvo dodirnog ekrana bez odlaganja. Unutrašnjost je podebljana somotom da bi se zagrejala, a materijal je dovoljan da zaključa toplotu u rukavici iznutra. Oklop šake protiv sudara i pada ima trodimenzionalni oblik ruke kako bi bolje pristajao zglobovima šake.
✿ FLEKSIBILNA RUČKA ZA KONTROLU NEKLIZNE: koristite tkaninu protiv klizanja da biste povećali trenje ruku i bezbedniju vožnju; podesivi elastični čičak: zimi možete podesiti elastiku da se zaključa i zadrži toplotu. ✿ DIZAJN ŠKOLE OD UGLJIČNIH VLAKNA: Ergonomski dizajniran sa zaštitom od tvrdog omotača od ugljeničnih vlakana da apsorbuje udarce i pruža bolju zaštitu za vaše ruke. Vrhunska školjka na zadnjem dlanu štiti vaše zglobove od udara i udara; dovoljno izdržljiv da se nosi sa udarcima.
✿UDOBNO I PRODAJNO: Više tkanina - izdržljivi najlon, karbonska vlakna, mikrovlakna otporna na habanje na dlanu. Kada ga nosite, možete osetiti njegovu veliku udobnost. Odlično za motociklizam, vožnju, biciklizam, ATV, lov, planinarenje, jahanje, penjanje i fitnes sportove

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

BoleSivi (170)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

194 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 136816837