Krevet sa integrisanom pumpom - 187 x 90 x 46 cm

45 pregleda
3 želi ovaj predmet

Krevet sa integrisanom pumpom - 187 x 90 x 46 cm

Cena: 8.500 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

saraclj

(326)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

416 pozitivnih ocena

Pančevo, Južnobanatski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Materijal Platno

Odličan kvalitet i izdržljivost materijala: Ovaj vazdušni krevet za kampovanje je napravljen od PVC materijala otpornog na probijanje, što obezbeđuje odličnu izdržljivost i stabilnost. Gornji deo kreveta je prekriven flockingom koji je pogodan za kožu, čija površina za flocking daje prijatan osećaj. Ova tekstura ne samo da vam omogućava da spavate direktno na dušeku, već i bez posteljine za posebno udobno spavanje.


Dizajn prilagođen telu za udobnu podršku: vazdušni krevet za kampovanje je ergonomski dizajniran da izdrži stabilnu težinu do 300 kg. Višestruka potporna struktura ravnomerno raspoređuje pritisak i obezbeđuje uravnoteženu podršku. Bilo da spavate na leđima ili na boku, dušek obezbeđuje udobno poravnanje kičme za udoban i tih san.


Ugrađena električna pumpa: Jedna od izvanrednih karakteristika kreveta za goste na naduvavanje je integrisana pumpa. Samo jednim pritiskom na dugme možete kontrolisati automatsku montažu i demontažu kreveta, a proces naduvavanja traje oko 3 minuta. Standardne vazdušne mlaznice su uključene.


Lagan i prenosiv: krevet na naduvavanje za kampovanje nije samo lagan, već dolazi i sa praktičnom torbom za odlaganje koja olakšava transport i skladištenje. Bilo da putujete ili kampujete, vazdušni krevet je lako poneti sa sobom i ne zauzima mnogo prostora.


Raznovrsna upotreba: bilo da su vam potrebna privremena mesta za spavanje za goste koji prenoće ili tražite udoban dušek za spavanje za kampovanje na otvorenom, vazdušni krevet za kampovanje ispunjava različite potrebe. To je optimalan izbor za ljubitelje kampovanja koji visoko cene udoban san.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Clanovima sa manje od 5 ocena saljem nakon uplate na racun.

Pre kupovine, pitajte za dostupnost!

Prodavac

saraclj (326)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

416 pozitivnih ocena

Pančevo, Južnobanatski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 135458953