Ventilator mini klima

66 pregleda
4 želi ovaj predmet

Ventilator mini klima

Cena: 1.400 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

sajbergaga

(162)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

514 pozitivnih ocena

Opovo, Južnobanatski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Mini Klima Ventilator sa Rotacijom od 180 Stepeni - Bela Boja

Ovaj prenosivi mini klima ventilator, u elegantnoj beloj boji, savršen je za rashlađivanje bilo gde – kod kuće, na poslu ili na odmoru. Uz rotaciju od 180 stepeni i mogućnost dodavanja hladne vode ili leda u posudu, uživaćete u prijatnom osveženju koje vas brzo rashlađuje.

Niska potrošnja energije: Ova mini klima je dizajnirana da troši minimalno struje, pružajući efikasno hlađenje bez velikih troškova. Ventilator se povezuje putem C kabla, istog koji koristite za većinu modernih mobilnih uređaja, što ga čini još praktičnijim za svakodnevnu upotrebu.

Praktičan i lak za održavanje: Prednja maska ventilatora se lako skida radi čišćenja, što omogućava jednostavno održavanje. Ventilator je lagan i kompaktan, što ga čini idealnim za nošenje gde god da vam zatreba.

Višestruke funkcionalnosti: Mini klima ima pet nivoa osvetljenja, omogućavajući vam da prilagodite ambijent prema vašim potrebama. Radi tiho, što je idealno za upotrebu tokom noći. Takođe, ventilator poseduje posudu za dodavanje aromatičnih mirisa, unoseći svežinu i prijatan miris u vaš prostor.

Pametne opcije: Ugrađeni tajmer omogućava vam da podesite automatsko gašenje ventilatora, pružajući dodatni komfor i sigurnost.

Dimenzije i moderan dizajn: Iako kompaktan, ovaj mini klima ventilator u beloj boji će vas oduševiti svojom efikasnošću i modernim dizajnom, koji se lako uklapa u bilo koji prostor.

Pogledajte dimenzije na slikama i ne propustite priliku! Kupovinom dva ili više artikala, ostvarujete popust od 10%.

Pogledajte i ostale moje proizvode!

Ostalo mi jos dve brzo se prodaju uzmite vec sad Vasu,posnizenoj ceni .

Uslovi prodaje prodavca

Poštarinu plaća kupac. Preko 5 pozitivnih ocena šaljem sa otkupom a ispod 5 pozitivnih nakon uplate na moj račun i jeftinija izadje pošiljka ako nema otkupa za 105 din.

Prodavac

sajbergaga (162)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

514 pozitivnih ocena

Opovo, Južnobanatski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 135937089