BLACKOUT - ZAVESA ZA ZAMRAČIVANJE - NOVO !!!!!!!

54 pregleda
3 želi ovaj predmet

BLACKOUT - ZAVESA ZA ZAMRAČIVANJE - NOVO !!!!!!!

Cena: 999 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

HUMANOID

HUMANOID

(2.218)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

23.577 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

čokolada boje - neraspakovan ali otvoren fabrički pak

" Blackout zavjesa sa trakom za volan, zavesa, čokolada boje , 140x245cm "

Pokrenuto ponovo , u prihvaćenoj reklamaciji od strane člana , da zavesa u tadašnjem naslovu na aukciji opisano naslovljena kao NEPROZIRNA , što je član po zaprimanju odmah shvatio po samoj težini predmeta da nije , i nije je ni raspakivao , jer je verovatno očekivao , vrstu "teške" zavese kao neprozirne , kako i jeste bilo navedeno na tadašnjoj aukciji u originalnom naslovu "NEPROZIRNA" , što je tada meni po nekom automatizmu pošto služi za zamračivanje , što ne može niko da oporekne jer jeste " Blackout zavesa sa trakom za volan " bilo logično da jeste , ali pošto prethodnu proveru nisam uradio , jer je kao novu nisam raspakivao nit dirao , kao usvojeno opravdano reklamiran i po kupčevom trošku vraćen predmet što je pohvalno za člana jer tada to nisam tražio kao što sada potražujem da se svi reklamirani predmeti vraćaju o kupčevom trošku , i tada naknadno pri povratu zbog reklamacije samo delićem pregledana ali ne i širena , što znači da je fabrički ostala spakovana , kao , prozirna .......... Moja primedba jeste - Pošto su tada na aukcijama bile dve identično istovetne Blackout zavjesa sa trakom za volan u ponudi , drugi član na istovetnu izlicitiranu zavesu nije imao nikakvu primedbu , što je u nekoj meri u suprotnosti , sa ovom usvojenom reklamacijom za drugog člana ............ ali , nisam se bunio , kupac je opravdano bio , u pravu ....

Uslovi prodaje prodavca

TRENUTNO NAJBITNIJE

Predmeti , koji budu postavljeni na stajanje sa fiksnom cenom , ostaće - obnavljaće se i za vreme letnje pauze , bez aukcija tokom leta , i tu ako ih uopšte bude , očekujem isključivo ozbiljne ponude , pogotovo što osim provizije za limundo koja nije zanemarljiva , za sve kupljene predmete sa i iznad 1999DIN dajem besplatna slanja , OSIM ZA LOTOVE KNJIGA I PREDMETA KOJI SU NAZNAČENI U SAMOM OPISU !!! Slanja su u vidu CCpaketa , i to bez obzira kojeg prevoznika odaberem - I to je čisto neko kompromisno rešenje da nekako izađem u susret , jer lična preuzimanja za vreme leta nisu moguća !

Zbog nedavnih par komada, i to neprimerenih reklamacija na predmete koji kada se ponovo pokrenu imaće moju repliku i moje viđenje na te reklamacije , koje jesam usvojio , jer po limundo pravilniku kupac je uvek u pravu !? ali sa time , da se u ovim spornim slučajevima uopšte nisam složio sa limundo , ili sam izašao u susret zbog previda samoga kupca , zbog toga , ubuduće U SLUČAJU EVENTUALNE REKLAMACIJE KUPAC PLAĆA POVRAT PREDMETA I TEK NAKON PRIJEMA KADA UTVRDIM DA JE PREDMET U IZVORNO POSLATOM STANJU , VRAĆAM NOVAC KUPCU , NA DAT Ž.R. KUPCA !!!!!!!!!!!!!

Prodavac

HUMANOID
HUMANOID (2.218)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

23.577 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 135945045